Administrator 188 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 22 2018 با سلام انجمن تخصصی هک و کرک ایران هکرز برای هر بخش مدیر فعال میپذیرد . مدیران بخش طبیعتا از شرایط ویژه ای برخوردارند ( دسترسی به بخش ویژه و ... ) دوستانی که آمادگی دارند میتوانند از طریق پیام خصوصی به مدیریت درخواست ارسال کنند. با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
mehrdadfaraji 445 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 23 2018 سلام من تخضضم ورد پرس و ویبولتین خواستی در خدمتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
eragon007 72 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 29 2018 سلام من یک و نیم ساله اومدم تو زمینه هک و کرک لطفا منم ادمین کنید♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
eragon007 72 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 29 2018 در ضمن در زمینه وب هم فعال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Administrator 188 نویسنده مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 22 2018 به زودی مدیرانی که فاقد شرایط بودن برکنار خواهند شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
eragon007 72 اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 22 2018 منظورت منم ادمین؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
TESO 191 اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 10 2018 سلام خسته نباشيد من در زمينه مجازي سازي ميتونم کمک کنم دوستان رو با Hyper v و networking کار ميکنم active directory DNS server , DHCP server , wsus server ,File server , لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
hasanazizi 20 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 19 2018 سلام شرایط خاصی داره ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری