mahmoudezoj Posted November 19, 2018 Share Posted November 19, 2018 سلام من پست های قسمت vps* رو نمی بینم نوشته باید سالی 10 پست داشته باشیم ولی من 4 ماهه عضوم و 14 پست دارم نمیدونم مشکل چیه؟!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasanazizi Posted November 19, 2018 Share Posted November 19, 2018 داداش خودت جواب خودتو دادای عزیزم میگی 4 ساله عضوی اما تو باید تو 1 سال یت همون 365 روز حداقل 10 تا تاچیک داشته باشی Link to comment Share on other sites More sharing options...
mahmoudezoj Posted November 20, 2018 Author Share Posted November 20, 2018 داداش خودت جواب خودتو دادای عزیزم میگی 4 ساله عضوی اما تو باید تو 1 سال یت همون 365 روز حداقل 10 تا تاچیک داشته باشی برادر ی نگاه بکن اقلا نوشتم 4 ماه نه 4 سال!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ittools Posted November 20, 2018 Share Posted November 20, 2018 برای منم همین جوریه ! ماشالله خیلی هم از اون تاپیک استفاده کردم !!!! حالا وقتم رو بزارم تو این جا هی پست بدم که چی بشه ؟ مگه شما از اون وی پی اس ها استفاده کردی ؟ که الان دنبال دیدن پست هایی ؟ تو این مدت من یدونه vps سالم تو اون تاپیک ندیدم !!!! اکثرا یا رمز رو تغییر میدن یا لاکر نصب میکنن Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Administrator Posted November 25, 2018 Administrators Share Posted November 25, 2018 برای منم همین جوریه ! ماشالله خیلی هم از اون تاپیک استفاده کردم !!!! حالا وقتم رو بزارم تو این جا هی پست بدم که چی بشه ؟ مگه شما از اون وی پی اس ها استفاده کردی ؟ که الان دنبال دیدن پست هایی ؟ تو این مدت من یدونه vps سالم تو اون تاپیک ندیدم !!!! اکثرا یا رمز رو تغییر میدن یا لاکر نصب میکنن طبیعتا برای حل این مشکلات محدودیت گذاشته شد Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Administrator Posted November 25, 2018 Administrators Share Posted November 25, 2018 سلام من پست های قسمت vps* رو نمی بینم نوشته باید سالی 10 پست داشته باشیم ولی من 4 ماهه عضوم و 14 پست دارم نمیدونم مشکل چیه؟!! شما 4 تاپیک ایجاد کردید اونم همش درخواست بوده Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Administrator Posted November 25, 2018 Administrators Share Posted November 25, 2018 برای راحتی کاربران محدودیت 10 تاپیک به 10 پست تغییر کرد Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Administrator Posted March 30, 2019 Administrators Share Posted March 30, 2019 محدودیت برای تمامی اعضا برداشته شد:53: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now