mahmoudezoj 99 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 19 2018 سلام من پست های قسمت vps* رو نمی بینم نوشته باید سالی 10 پست داشته باشیم ولی من 4 ماهه عضوم و 14 پست دارم نمیدونم مشکل چیه؟!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
hasanazizi 20 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 19 2018 داداش خودت جواب خودتو دادای عزیزم میگی 4 ساله عضوی اما تو باید تو 1 سال یت همون 365 روز حداقل 10 تا تاچیک داشته باشی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
mahmoudezoj 99 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 20 2018 داداش خودت جواب خودتو دادای عزیزم میگی 4 ساله عضوی اما تو باید تو 1 سال یت همون 365 روز حداقل 10 تا تاچیک داشته باشی برادر ی نگاه بکن اقلا نوشتم 4 ماه نه 4 سال!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ittools 10 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 20 2018 برای منم همین جوریه ! ماشالله خیلی هم از اون تاپیک استفاده کردم !!!! حالا وقتم رو بزارم تو این جا هی پست بدم که چی بشه ؟ مگه شما از اون وی پی اس ها استفاده کردی ؟ که الان دنبال دیدن پست هایی ؟ تو این مدت من یدونه vps سالم تو اون تاپیک ندیدم !!!! اکثرا یا رمز رو تغییر میدن یا لاکر نصب میکنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Administrator 188 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 25 2018 برای منم همین جوریه ! ماشالله خیلی هم از اون تاپیک استفاده کردم !!!! حالا وقتم رو بزارم تو این جا هی پست بدم که چی بشه ؟ مگه شما از اون وی پی اس ها استفاده کردی ؟ که الان دنبال دیدن پست هایی ؟ تو این مدت من یدونه vps سالم تو اون تاپیک ندیدم !!!! اکثرا یا رمز رو تغییر میدن یا لاکر نصب میکنن طبیعتا برای حل این مشکلات محدودیت گذاشته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Administrator 188 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 25 2018 سلام من پست های قسمت vps* رو نمی بینم نوشته باید سالی 10 پست داشته باشیم ولی من 4 ماهه عضوم و 14 پست دارم نمیدونم مشکل چیه؟!! شما 4 تاپیک ایجاد کردید اونم همش درخواست بوده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Administrator 188 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 25 2018 برای راحتی کاربران محدودیت 10 تاپیک به 10 پست تغییر کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Administrator 188 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 30 2019 محدودیت برای تمامی اعضا برداشته شد:53: 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری