رفتن به مطلب
سایت با سیستم جدید رونمایی شد همزمان فعالیت سایت از سر گرفته شد...
شروع به فعالیت از سر گرفته شد

10 راه حل برای افزایش سرعت عملکرد دستگاه اندرویدی شما


پست های پیشنهاد شده

واقعا نا امید کننده است که هزینه بالایی را برای یک گوشی هوشمند سطح بالا پرداخت کنید اما پس از مدتی این دستگاه سرعت عملکرد اولیه خود را ارائه بدهد. گوشی های میان رده حتی بیشتر مستعد دچار شدن به این مشکل هستند. اما راه های مختلفی وجود دارد که سرعت عملکرد دستگاه اندرویدی خود را افزایش داده و تجربه کار با آن را بهبود بخشید. ما در

اندروید 10 مورد از کاربردی ترین این راه حل* ها را چمع آوری کرده و در ادامه این مطلب آن ها را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

Android device1. از به روز بودن خود اطمینان حاصل کنید

 

2.jpgandroid-update

نرم افزار جدیدتر همواره با برطرف شدن باگ ها و پیشرفت های عمومی همراه است و می تواند به دستگاه اندرودی شما کمک کند تا بهتر کار کند. معمولا شما به صورت خودکار از به روز رسانی های نرم افزاری مطلع خواهید شد اما چک کردن آن نیز ضرری نخواهد داشت. برای این کار فقط کافی است مسیر Settings > About device > Software update را دنبال کرده و چک کنید که آیا به روز رسانی برای دستگاه اندرویدی شما موجود هست یا خیر.این چنین منطقی برای اپلیکیشن ها نیز صدق می کند. پس به Play Store رفته، منو بالای سمت چپ را باز کنید، My apps را انتخاب کرده و اطمینان حاصل کنید که همه ی اپلیکیشن های شما به روز هستند.

2. خالی کردن صفحه اصلی

 

Screen_cleaning

اگر از یک والپبپر زنده استفاده می کنید بهتر است آن را با یک تصویر ایستا جایگزین کنید. شما همچنین باید هرگونه آیکون بلااستفاده ای را حذف کرده و ویجت های خود را به حداقل برسانید. هرچه صفحه اصلی شما کم تر شلوغ باشد دستگاه اندرویدی شما سبک تر خواهد بود.

3. غیر فعال سازی اپلیکیشن های بلا استفاده

 

uninstall-apps

مسلما دوست ندارید اپلیکیشن هایی که هرگز از آن ها استفاده نمی کنید حافظه دستگاه را اشغال کنند و از منابع سیستم تغذیه کنند. مسیر Settings > Apps را دنبال کرده و تب All را انتخاب کنید. حالا لیست تمامی اپلیکیشن های نصب شده بر روی دستگاه در مقابل شما قرار دارد. هر اپلیکیشنی که از آن استفاده نمی کنید را لمس کرده و گزینه Uninstall (حذف اپلیکیشن نصب شده) را انتخاب کنید. در صورتی که این گزینه برای شما موجود نبود از گزینه Disable (غیرفعال سازی اپلیکیشن نصب شده) استفاده کنید. اپلیکیشن های غیر فعال شده در یک گروه جدا دسته بندی می شوند و شما هر زمان که به هرکدام از آن ها احتیاج پیدا کردید قادر خواهید بود تا دوباره آن را فعال کنید.همچنین بهتر است با پیمایش به مسیر Settings > Apps و انتخاب تب Running، اپلیکیشن های در حال اجرا را نیز برسی کنید. بعضی از اپلیکیشن ها همیشه در حال اجرا هستند، مقدار زیادی از منابع سیستم را به خود اختصاص می دهند و به میزان قابل توجهی بر عملکرد دستگاه اندرویدی شما تاثیر می گذارند.

4. خاموش کردن و یا کاهش انیمیشن ها

 

Animation

شما می توانید با کاهش و یا خاموش کردن انیمیشن ها باعث آزادی بیشتر دستگاه اندرویدی خود شوید. برای این کار باید یک گزینه برنامه نویس را فعال کنید. مسیر Settings > About phone > System را دنبال کرده و Build number را پیدا کنید و 7 بار بر روی آن ضربه بزنید، اکنون شما پیامی را درباره برنامه نویس بودن مشاهده می کنید. حالا اگر به منو قبلی بازگردید گزینه های برنامه نویس را مشاهده می کنید که در زیر System لیست شده اند. در این لیست به پایین به بروید تا Window animation scale ، Transition animation scale و Animator duration scale را پیدا کنید. هرکدام از این گزینه ها را انتخاب کرده و به 5x یا off تغییر دهید. سپس به استفاده معمول از گوشی پرداخته و اگر احساس کردید از تنظیمات رضایت ندارید به دوباره قادر خواهید بود تا به این مسیر بازگشته و آن ها را به حالت اول برگردانید.

5. پاک سازی داده های کش

 

cache_cleaning

داده های کش مربوط به اپلیکیشن ها باعث می شود که اپلیکیشن ها سریعتر لود شوند. اما این داده ها همچنین می توانند در طول زمان مقدار زیادی از حافظه را اشغال کنند که بر روی عملکرد دستگاه تاثیر می گذارد. از این رو پاک کردن این دادهای کش می تواند یک گزینه برای بهبود عملکرد تلفن شما باشد.اگر قصد دارید تا داده کش مربوط به یک اپلیکیشن را حذف کنید مسیر Settings > Apps را دنبال کنید و تب All را بزنید. سپس اپلیکیشن مورد نظر خود را انتخاب کنید و Clear cache را بزنید. اما اگر میخواهید که کل داده های کش دستگاه خود را حذف کنید به Settings > Storage رفته، Cached data را انتخاب کنید و OK را بزنید.

6. غیرفعال سازی و یا کاهش همگام سازی خودکار

 

auto-sync

همه ما حساب های زیادی به دستگاه اندروید خود اضافه می کنیم و به آن ها اجازه می دهیم تا در پشت صحنه به همگام سازی داده ها و ارائه به روزرسانی ها برای ما بپردازند. تمام این همگام سازی ها تاثیر زیادی بر روی عملکرد دستگاه و همچنین عمر باتری خواهند گذاشت.شما می توانید به تنظیمات رفته و Auto-sync را زیر حساب ها پیدا کنید و همه آن ها را یکجا غیر فعال سازید. اما اگر به تعدادی از آن ها احتیاج دارید، می توانید فرکانس همگام سازی را کاهش دهید و فقط حساب هایی که نیاز ندارید را حذف کنید. در بسیاری از اپلیکیشن ها مانند فیسبوک، شما نیاز خواهید داشت که اپلیکیشن را باز کرده و تنظیم مربوط به کاهش فرکانس همگام سازی را پیدا کنید.

7. پاکسازی پارتیشن کش

 

custom-recovery

کش پارتیشن با داده های کش اپلیکیشن ها متفاوت است و فایل های موقت را شامل می شود. بهتر است آن را هر چند وقت یک بار تمیز کنید. برای این کار نیاز دارید که وارد حالت ریکاوری شوید. روش ورود به حالت ریکاوری در هر دستگاه متفاوت است و اگر از آن در دستگاه اندرویدی خود خبر ندارید یک جستجوی گوگل ساده به شما کمک خواهد کرد. به هرحال، وقتی در حالت ریکاوری هستید از کلید های صدا و پاور استفاده کنید تا آیتم پاکسازی کش پارتیشن را انتخاب کنید.

8. استفاده از لانچر های جانبی

 

گاهی اوقات محیط شخصی سازی شده ای که سازندگان اصلی دستگاه ارائه می کنند ممکن است کمی کند باشد. بنابراین استفاده از لانچر های جانبی می تواند گزینه های جدیدی را برای شما فراهم آورد و باعث سرعت بخشیدن به دستگاه اندرویدی شما شود. برای دانلود بهترین لانچر های اندروید میتوانید از طریق

اینجا اقدام کنید.

9. بازگشت به تنظیمات کارخانه

 

Nova-Launche

البته این اقدام کمی شدید به نظر می رسد اما ثابت شده است که بازنشانی گوشی به تنظیمات کارخانه به صورت دوره ای می تواند یک میانبر برای پاکسازی دستگاه و رهایی از junk هایی که در گوشی شما جمع آوری شده است باشد. البته انجام این کار به معنای پاک شدن تمام داده ها و تنظیمات شما است بنابراین اگر تصمیم به امتحان آن گرفتید، اطمینان حاصل کنید که از داده های خود پشتیبان تهیه کرده اید. شما می توانید این گزینه را با دنبال کردن مسیر Settings > Backup & reset > Factory data reset پپیدا کنید.

10. اورکلاک کردن دستگاه

 

overclock

یکی از دلایلی که شما شاهد عملکرد متفاوت بین دو دستگاه با پردازنده مشابه هستید این است که سازنده دستگاه به دلیل جلوگیری از داغ کردن دستگاه و بهبود عمر باتری سرعت دستگاه را کاهش داده است. برای اورکلاک کردن دستگاه اندرویدی خود، ابتدا باید آن را روت کنید. برای انجام این کار اپلیکیشن هایی مانند SetCPU و Android Overclock می توانند به شما کمک کنند.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

Fluid Width

Switch between fixed or fluid width

Sidebar Hide ON/OFF

You can hide or unhide your sidebar whenever you want.

Index Customizer

R
L

Sidebar Position

You can choose the position of sidebar, left or right / [ L ] for left, [ R ] for right.

2
3

Subforum Columns

You can choose how many columns to display your subforums

Y
N

Hide/Unhide Back To Top Button

Chose between display block and none [ Y = Show / N = Hide ]

Color Picker

Background Picker

Template Style Picker

Save
×
×
  • ایجاد مورد جدید...