nekooee Posted December 23, 2021 Share Posted December 23, 2021 سلام من میخوام یک فایل که با Crypto Obfuscator 2020 پک شده رو آنپک کنم. هر راهی که تو اینترنت بود رفتم ولی هیچکدوم جواب ندادن. کسی میتونه راهنمایی کنه برای آنپک این فایل چکار باید کرد؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Administrator Posted December 31, 2021 Administrators Share Posted December 31, 2021 در 2 دی 1400 در 13:15، nekooee گفته است: سلام من میخوام یک فایل که با Crypto Obfuscator 2020 پک شده رو آنپک کنم. هر راهی که تو اینترنت بود رفتم ولی هیچکدوم جواب ندادن. کسی میتونه راهنمایی کنه برای آنپک این فایل چکار باید کرد؟ محتوای مخفی شده شما قادر خواهید بود محتوای مخفی شده را مشاهده نمایید، در صورتی که این مطلب را لایک کنید. طبق این آموزش پیش رفتید؟ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekooee Posted January 1, 2022 Author Share Posted January 1, 2022 ۱۵ ساعت قبل، Administrator گفته است: طبق این آموزش پیش رفتید؟ سلام بله من این آموزش رو قبلا دیدم. نهایتا برای دیکدینگ از De4dot استفاده می کنه که این پکیج چندین ساله که اصلا آپدیت نشده و روی نسخه 2020 جواب نمیده و بعد از آنپک با De4dot دیگه فایل اجرا نمیشه و کدهاش هم چک کردم دیکد نشده. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now